Zaradi bombe evakuirali 2700 ljudi

Foto: EPA
Foto: EPA
Na Poljskem je v torek kar 22 javnih institucij po elektronski pošti od skupine z imenom "Anonymo" prejelo grožnjo z bombo, zaradi česar so iz več zgradb evakuirali okoli 2700 ljudi.
Oglej si celoten članek

Grožnja se je izkazala za lažno, policija pa je medtem že prijela dva moška, ki naj bi izvedla potegavščino.

"Opraviti smo imeli z ekstremno neodgovornostjo in idiotizmom," je po navedbah avstrijske tiskovne agencije APA danes dejal poljski notranji minister Bartlomiej Sienkiewicz, ki je še dodal, da ni šlo za teroristično dejanje.

Po poročanju poljskih medijev so enega od osumljenih prijeli v majhnem mestu Chrzanow, medtem ko Sienkiewicz ni želel razkriti, če so v istem mestu prijeli tudi drugega.

Po poročanju poljskega časnika Rzeczpospolita je v zvezi z lažno grožnjo z bombo prišlo do aretacij tudi v mestih Plock in Radom, še navaja APA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.