Zaradi nesreče zaprli avtocesto, vse obstalo

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
Gorenjska avtocesta je bila zaradi nesreče zaprta za uvozom Brnik proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj.
Oglej si celoten članek

Gorenjska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta med Brnikom in Vodicami proti Ljubljani. Zaprta sta bila tudi uvoza Kranj vzhod in Brnik proti Ljubljani. Nastal je daljši zastoj, je poročal prometnoinformacijski center. Trenutno promet poteka samo prehitevalnem pasu. 

"Gorenjski policisti so bili danes nekaj čez 6. uro obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti, med izvozom in uvozom za Brnik v smeri Ljubljane. Po do sedaj zbranih obvestilih je 22-letna voznica zaradi prekratke varnostne razdalja s prednjim delom avtomobila trčila v zadnji del avtomobila druge voznice pred njo. Sopotnica v avtomobilu 22-letne voznice je bila zaradi tega trka lahko telesno poškodovana in z reševalnim vozilom prepeljana v zdravstveno ustanovo," so sporočili s PU Kranj. "Takoj po tem trku je 36-letni voznik zaradi prekratke varnostne razdalje z avtomobilom trčil v zadnji del avtomobila 22-letne voznice, ki je predhodno povzročila zgoraj opisano prometno nesrečo."

Na kraju so bile vse interventne službe. Policisti so kraj zavarovali, opravili ogled in zoper 22-letno voznico in 36-letnega voznika vodijo prekrškovni postopek. Avtocesta je bila na tem delu v času ogleda zaprta, posledično je nastal zastoj tako na avtocesti kot na cestah, po katerih je bil urejen obvoz.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.