Zapelji me sponzorsko

Foto: Žurnal24 Sponzorske avtomobile lahko v Festivalu Ljubljana upravljajo vsi pooblaščeni zap
Avtomobili. Festival Ljubljana ima štiri sponzorska vozila.
Oglej si celoten članek

Med podjetji, zavodi in mestno upravo Mestne občine Ljubljana se v tem trenutku s sponzorskimi avtomobili vozijo le v Festivalu Ljubljana. Na podlagi pokroviteljske pogodbe z avtohišo Malgaj imajo v uporabi dva osebna avtomobila BMW (enega za šest, drugega pa za 14 mesecev), dva tovorna kombija renault ter več avtomobilov visokega razreda s šoferji za prevoz VIP-gostov z okoliških letališč v Ljubljano in na prizorišča prireditev.

Vsa sponzorska vozila se uporabljajo izključno za službene in protokolarne namene,” je pojasnila Sanja Kejžar Kladnik iz Festivala Ljubljana. Dodala je, da je bil BMW X6, ko so ga ukradli, pred blokom direktorja festivala Darka Brleka parkiran, ker se je ponoči vrnil s prireditve v Cankarjevem domu, zjutraj pa bi moral z njim na službeno pot v Zagreb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.