Zapade lahko do pol metra snega

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Čakajo nas štirje dnevi padavin – snežilo bo in deževalo.
Oglej si celoten članek

Na Agenciji RS za okolje napovedujejo, da bo jutri v notranjosti Slovenije snežilo, v noči na petek in v petek pa deževalo, le na severozahodu še naprej snežilo.

"Na vzhodu bo zelo malo snega, okoli pet centimetrov, na zahodu in severozahodu pa lahko tudi do pol metra," je pojasnil meteorolog Andrej Velkavrh"Že jutri zvečer lahko ponekod na jugu pada dež, v petek tudi čez dan. Le na Gorenjskem, proti Julijskim Alpam in morda v zgornjem delu Posočja, lahko še sneži, če ne bo prepihalo."

Previdno ob prehodu v dež

Ob prehodu snega v dež se lahko pojavi poledica. "Poledica je lahko na začetku, ko bo začel sneg prehajati v dež, sicer pa tla niso zmrznjena," je dodal Velkavrh.

V soboto in nedeljo bo v glavnem znova snežilo. 

Aktualne vremenske razmere spremljajte na prenovljenem portalu vreme.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:03 29. Januar 2014.

    Da le ne bo zopet in tudi za zapadli sneg kriv gospod Janez Janša?

  • STF
    14:20 29. Januar 2014.

    haha, to sem ravno hotel napisati. Tako kot popusti DO 80%!!

  • 12:13 29. Januar 2014.

    jaz pa pravi da lahko zapade tudi DO 6 metrov snega :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.