Zamaskiranca s pištolo oropala prodajalno

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zamaskiranca s pištolo oropala prodajalno in grozila zaposlenim. Policisti so ju ujeli in pri njiju našli odtujeno gotovino in tablete.
Oglej si celoten članek

Včeraj sta zamaskirana neznanca vstopila v prodajalno na Bratovševi ploščadi v Ljubljani in od zaposlenih zahtevala gotovino in tablete, ki jih sicer najpogosteje uživajo odvisniki. Roparja sta osebju zagrozila s pištolo oziroma, kot so zapisali na Policijski upravi Ljubljana, s pištoli podobnim predmetom. Eden nepridiprav je iz blagajne odtujil gotovino, drugi pa je ukradel tablete. Potem sta pobegnila neznano kam.

Takoj po obvestilu so na kraj prihiteli policisti, ki so oba storilca prijeli in 28- in 30-letnemu Ljubljančanu odvzeli prostost. Med postopkom so jima policisti zasegli tudi zdravila in gotovino. Oba bosta s kazensko ovadbo privedena na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.