Žalostna zgodba: Babica ostala sama z 10-mesečnim vnukom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ostala je sama z 10-mesečnim vnukom.
Oglej si celoten članek

Po družbenih omrežjih se je razširila žalostna zgodba starejše gospe, ki je ostala sama z 10-mesečnim vnukom. Otrokova mati je namreč umrla, njegov oče pa zanj ni sposoben skrbeti, je pojasnila babica. Za otroka tako skrbi kar sama že mesec in pol, ob tem pa potrebuje pomoč. 

Otrok namreč potrebuje oblačila št. 74 (žabe, pajace), pleničke št. 4, mleko Novalac, voziček, prenosno posteljico, odejice in igrače.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 22:55 4. Januar 2023.

    Kje so socialne službe??? Otrokova usoda ne more biti prepuščena usmiljenju ljudi. Te stvari morajo biti sistemsko urejene. Dovolj je …

  • 21:01 4. Januar 2023.

    kje je Pirc in njegovi , ki jim gre za otroke ? al pa mu gre samo za otroke in …

  • 20:03 4. Januar 2023.

    Kje so državne/ socialne in dobrodelne inštitucije?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.