Zagorelo v obratu predilnice

Foto: Žurnal24
V predilnici podjetja Aquasava v Kranju je zagorelo. Požar so uspeli pogasiti delavci, škode pa je za 15 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

V obratu predilnice podjetja Aquasava v Kranju je v ponedeljek ponoči zagorelo. Požar so že pred prihodom poklicnih gasilcev pogasili delavci, v njem pa je nastalo za okoli 15.000 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Do požara, o katerem je bil Operativno-komunikacijski center kranjske policijske uprave obveščen ob približno 23. uri, je prišlo na stroju za navijanje prediva. Zagorelo je na spodnjem delu stroja, kjer poteka glavna elektro instalacija, ki je v požaru tudi pogorela. Vzrok požara pa je bila po vsej verjetnosti okvara na električni napeljavi oziroma kratek stik na instalaciji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.