Zagorelo v domu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zgodaj zjutraj je zagorelo v domu v Kranjski gori. Poškodovanih ni.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 5.20 je zagorelo v Porentovem dom v Čičarah v Kranjski Gori. Dom je sicer zaprt in prazen. Po prvih podatkih ni bila poškodovana nobena oseba.

Kriminalisti so na kraju že opravili ogled in ugotovili, da je najprej zagorelo v leseni lopi ob Porentovem Domu, ogenj pa se je potem hitro razširil še na dom, ki je v celoti pogorel. Vzrok požara še ni znan. Gasilci še vedno spremljajo stanje. Po prvih ocenah je na objektih nastala velika materialna škoda v višini 200 tisoč evrov.

So krivi golfisti?

Po pisanju Slovenskih novic so policisti največ pozornosti namenili leseni brunarici na vzhodnem delu pogorišča, ki je v lasti domačih golfistov. Ti naj bi imeli piknik. Po neuradnih podatkih naj bi bil vzrok za požar v malomarnosti tistega, ki je imel na skrbi ogenj, kurišče ali električno napeljavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.