Zagorelo pri železniškem muzeju v Ljubljani

Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju. Foto: Saša Despot Požar pri železniškem muzeju.
V Ljubljani je dopoldne zagorelo v zapuščeni nestanovanjski stavbi pri železniškem muzeju na Parmovi ulici, gasilci ljubljanske brigade pa so požar pogasili v desetih minutah.
Oglej si celoten članek

Vodja intervencijske ekipe gasilcev Silvo Kuntarič je pojasnil, da je v nekdanji tovarni zagorel odpadni material, a na stavbi to ni povzročilo škode.

Požar je po Kuntaričevih besedah izbruhnil okoli 11. ure, zagorel je odpadni material v transportnem jašku, zaradi kosov plastike pa se je ob tem iz stavbe vil gost temen dim. Na kraj dogodka se je s petimi avtomobili odpravilo okoli 15 poklicnih gasilcev Gasilske brigade Ljubljana. V stavbi, ki je sicer brez elektrike, ni bilo ljudi, pojasnjuje Kuntarič, ki vzroka za požar ne pozna. Tega preiskuje policija.

Slovenske železnice so sporočile, da gre za starejšo stavbo v njihovi lasti, ki pa je ne uporabljajo in je prazna. Dolgoročno je po njihovih navedbah tam v načrtu ureditev muzeja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.