Zagorel objekt terapevtske skupnosti

Foto: M. L. Požar ob Kolpi Foto: M. L. Požar ob Kolpi Foto: M. L. Požar ob Kolpi Foto: M. L. Požar ob Kolpi
Zagorelo v prostorih Terapevtske skupnosti. Kriv naj bi bil odslužen vosek.
Oglej si celoten članek

Danes ob deseti uri dopoldne je zagorelo v prostorih Terapevtske skupnosti TAV, ki jo upravlja Župnijska Karitas Stari trg ob Kolpi. Zagorelo je v kleti, kjer varovanci reciklirajo odslužene sveče. Po neuradnih informacijah naj bi požar zanetil vosek starih sveč.

Požar so pogasili gasilci PGD Stari trg ob Kolpi, PGD Radenci in PGD Prelesje.

"Ves objekt je v dimu in zelo poškodovan. Zgradili so ga varovanci skupnosti, ki se tu odvajajo od odvisnosti od drog. V objektu je tudi kapela, ki so jo uporabljali za maše v zimskem času," pa nam je povedal bralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.