Zadovoljijo že za drobiž

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prostitucija. Kriza prizadela tudi najstarejšo obrt na svetu; cene tudi 10 evrov.
Oglej si celoten članek

"Italijani so bili glavni gostje igralnic in nočnih klubov ter glavni odjemalci storitev prostitutk. Imeli so tudi posebne cene, ki so veljale le zanje," razlaga eden od koprskih taksistov, ki je vrsto let delal ponoči in do nočnih klubov pripeljal marsikatero stranko.

V primerjavi s preteklostjo so cene storitev prostitutk močno padle, ugotavlja, prav tako pa je manj povpraševanja.

Taksisti dobijo provizijo

Taksisti sicer od vsake pripeljane stranke dobijo provizijo, zato so z razmerami v nočnem življenju dobro seznanjeni. Taksislužbe pa imajo, kot razlagajo sogovorniki, tudi razmeroma natančno razdeljena "področja" dela; tako na primer ena od njih posebej skrbi predvsem za prevoz mornarjev s tovornih ladij, ki se ustavljajo v koprskem pristanišču, do prodajalk ljubezni in klubov v okolici Kopra.

Tam so cene spolnih uslug nekoliko višje, pa tudi dekleta so lepša in mlajša od tistih, ki delujejo na primer na območju koprske tržnice. "Tukaj so cene res nizke, od deset pa tja do 30 evrov, ampak tukaj prodajalke ljubezni obdelujejo predvsem domačine, ne tujcev," še razlagajo sogovorniki. Pokažejo na precej nenavadno in vpadljivo oblečeno črnolasko, ki sedi na bližnji klopci. Ko pripelje avtomobil koprske registracije, sede vanj. "To je Romunka, ki se s prostitucijo ukvarja že dlje, odpeljali pa so jo na delo v klub v Sežano," razkrijejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:54 18. September 2012.

    Kaj je kdo povedal to našim politikom?? Vsaj nekaj koristnega so naredili...ženske skoraj zastojn!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.