V množičnem pretepu v centru Grosuplja zaboden do smrti

Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Foto: Facebook Fotografija je simbolična.
Policisti so morali posredovati v sporu med več osebami na območju centra Grosuplja.
Oglej si celoten članek

Malce pred polnočjo v noči na soboto so bili policisti PU Ljubljana obveščeni o množičnem pretepu v centru Grosuplja. V dogodku je zaradi poškodb prizadejanih z ostrim predmetom umrl 65-letni moški.

Po do sedaj znanih podatkih ga je v prepiru z ostrim predmetom poškodoval 48-letni osumljenec, doma iz območja Grosuplja. V postopku je bilo zavarovano domnevno sredstvo storitve.

Osumljencu, ki je bil v dogodku lažje telesno poškodovan, je bila nudena zdravniška pomoč in nato odvzeta prostost zaradi suma kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo.

Motiv za dejanje še ni znan, prav tako še ni znana oziroma potrjena identiteta vseh v sporu in pretepu udeleženih oseb. Policisti so opravili ogled, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec in nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo in intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

Osumljenec v preteklosti še ni bil obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja, so še sporočili s PU Ljubljana.

Foto: Facebook policija lisice

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 17:50 27. Julij 2024.

    Kljub temu, da je to glavno mesto SDS, se tam ne zgodi nič v smeri zaščite civilov. Naši manjvredni (saj …

  • 14:03 27. Julij 2024.

    domnevno v Grosuplju v domnevno množičnem pretepu je bil domnevno do smrti zaboden domnenvni domačin od domnevnega povzročitelja domnevno tudi …

  • MS
    11:39 27. Julij 2024.

    Kdo že je najbolj znan Grosupeljčan???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.