Zabodel jo je pred očmi otroka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iz Avstrije poročajo o družinski tragediji.
Oglej si celoten članek

V Innsbruck je neki 22-letnik sredi ulice zabodel svojo 20-letno ženo. Kot poročajo, se je tragedija zgodila včeraj nekaj po 22. uri. Ženska je s prijateljem hodila po ulici, ko jima je naproti prišel njen mož. Med zakoncema, oba azilanta iz Afganistana, se je vnel prepir, ki se je končal s smrtjo 20-letnice. Napadu je bil poleg prijatelja priča tudi enoletni otrok žrtve.

Policija je izdala, da je morilec, ki ga še iščejo, iz žepa potegnil "velik žepni nož" in svojo ženo večkrat zabodel, tudi v glavo. 20-letnica je poškodbam podlegla v bolnišnici.

22-letnik je sicer že stari znanec policije. Zaradi družinskega nasilja so ga že 2-krat aretirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.