Zabava možna tudi brez alkohola

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zlasti za mlade bi moralo veljati, da bi se lahko zabavali tudi brez alkohola. V to so prepričani na ljubljanski pediatrični kliniki – na njihovem urgentnem oddelku proslavljanja prepogosto zaključijo prav mladi.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Pediatrične klinike UKC Ljubljana poziva starše, da se ob prazniku še enkrat pogovorijo s svojimi otroki, pri čemer velja, da je dober zgled vreden več kot tisoč besed. Prepričani so namreč, da se je mogoče zabavati tudi brez alkohola.

Ob tem vodstvo ljubljanske pediatrije še enkrat opozarja, da zdravstvene storitve, povezane s streznitvijo ob akutnem alkoholnem opoju, niso pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. To pomeni, da stroški bremenijo starše kot zakonite zastopnike mladoletne osebe.

Poziv vodstvo zaključuje z upanjem, da nihče jutra po najdaljši noči ne bo pričakal na njihovi urgenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • jst
    23:27 30. December 2011.

    Dokler bo pivo vino in ostale alkoholne pijače kot pijače za napit čez vikende nov nič drugače. Potrebno je poučiti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.