Za zapahe, ker je na otroka vrgla televizor

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britansko sodišče je Natalii McMillan prisodilo 15 mesecev zaporne kazni, ker je na štiri mesece starega sina vrgla televizijo in ga tako ubila.
Oglej si celoten članek

"25 letnica je droge postavila pred blagostanje svojega otroka, ki je umrl za hudimi poškodbami," je po razsodbi povedal sodnik Anthony Russell.

Med sojenjem za zločin, ki se je zgodil decembra leta 2011, je krivdo poskušala prevaliti na svojega 41-letnega partnerja, z utemelitvijo, da je bila sama v času, ko se je zgodila tragedija, v postelji v zgornjem nadstropju.

Zanikala je tudi, da bi bila pod vplivom drog, vendar so testi pokazali, da je zaužila heroin in valium. Poleg tega je pila tudi alkohol.

Po odločitvi sodišča je sodnik dejal: "Po kratkem življenju vašega otroka je očitno, da sta oba, tako vi kot vaš partner, postavila sebičen in odvisniški življenjski stil pred blagostanjem Kiana."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.