Za več kot dva meseca zapirajo cesto

Foto: MOL
Foto: MOL
Cesta naj bi bila spet prevozna 30. aprila.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek, 18. februarja, bodo za ves promet zaprli Cesto dveh cesarjev v Ljubljani. Zaradi gradnje kanalizacije in sočasne preureditve bo cesta predvidoma zaprta do 30. aprila. 

Mestni avtobusi na liniji 1D bodo v tem času vozili po skrajšani trasi, in sicer do obračališča Mestni log.

Rekonstrukcija ceste poteka v sklopu evropskega projekta Čisto zate, v okviru katerega na območju Ljubljane dograjujejo kanalizacijsko omrežje, na cestah pa hkrati urejajo še ostalo komunalno in cestno infrastrukturo, so pojasnili na Mestni občini Ljubljana.

"Projekt Čisto zate bo potekal do leta 2021, v tem času bomo uredili kanalizacijo na 261 ulicah, na javno kanalizacijo pa na novo priključili več kot 22.000 prebivalcev," pravijo. S projektom želijo povečati priključenost na kanalizacijo na 98 odstotkov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.