Za stanovanja nimajo denarja

Foto: Žurnal24 celov%C5%A1ki dvori
Celovški dvori. Stanovanj ne bodo kupili tudi zato, ker so prevelika.
Oglej si celoten članek

Ne Mestna občina Ljubljana (MOL) ne Javni stanovanjski sklad (JSS) MOL ne bosta kupila neprodanih stanovanj v Celovških dvorih, ki jih je po neuradnih informacijah okoli 150, in jih oddala kot neprofitna najemna stanovanja.

Vegrad in NLB molčita
“O dodatnem nakupu stanovanj nismo razmišljali, ker za ta namen nimamo zagotovljenega denarja v finančnem načrtu JSS MOL in proračunu MOL,” je pojasnila direktorica JSS MOL Jožka Hegler in dodala, da so neprodana stanovanja tudi neprimerna, saj so prevelika.

Sicer pa v Vegradu že deset dni molčijo, koliko stanovanj v Celovških dvorih je še neprodanih. Prav tako na naše vprašanje, ali jih je zasegla NLB, niso odgovorili v banki, na spletni strani pa so vsa rezervirana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.