Za družino iz socialnega dna 5.154 evrov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na dobrodelni večerji smo zbirali denar za družino s šestimi otroki, ki jim je zmanjkovalo tudi za osnovne položnice.
Oglej si celoten članek

Dobrodelnost. Za osemčlansko družino Grašič iz Rogašecev smo na dobrodelni večerji v El Clasicu zbrali 5.154 evrov. Družino, ki živi od socialne pomoči, so izbrali na Zvezi prijateljev mladine. Oče je brezposeln in nenehno išče službo, že dolgo jim je zmanjkovalo denarja za položnice. "Na srečo imamo nekaj zemlje, da imamo vsaj kaj jesti," pravi mati šestih otrok.

Družini je namenjen ves izkupiček od postrežene hrane in pijače ter denar pridobljen na licitaciji. Gostje so namreč lahko kupili podpisano športno opremo slovenskih športnikov, največ denarja pa je šlo za rokavice in tablo Dejana Zavca, 600 evrov. 230 evrov je šlo za podpisan dres Primoža Kozmusa, 250 evrov pa za popisano štartno številko in kapo biatlonca Jakova Faka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.