Z nožem nad Petrol

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Na Primskovem v Kranju je sinoči neznanec z nožem poskušal oropati bencinsko črpalko. Policija ga še išče.
Oglej si celoten članek

Zamaskirani neznanec je z nožem v roki sinoči nekaj minut pred osmo vstopil na Petrolovo bencinsko črpalko na Primskovem v Kranju. Zahteval je denar. Prodajalcu se je uspelo umakniti v drug prostor servisa, kjer je sprožil alarm. Ta je roparja očitno prestrašil, saj je pobegnil brez plena.

Policija ga še išče, gre pa za moškega višje postave, oblečen je bil v temna oblačila in zamaskiran s temno kapo z izrezom za oči. "Opis je skop, saj se je vse odvijalo zelo hitro," pri tem pove Andrej Zakrajšek s kranjske policije.

Vse, ki bi karkoli vedeli bodisi o poskusu ropa bodisi o storilcu, policija prosi, da to sporočite na številko 113 oziroma na anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.