Z Libijci še januarja

Foto: Žurnal24 Janković pravi, da ne nasprotuje libijskemu vložku v Stožice in da je to stvar G
Stožice. Z libijskim denarjem bodo projekt finančno zaprli.
Oglej si celoten članek

Uroš Ogrin, direktor Grepa, ki gradi športni center Stožice, je včeraj napovedal, da se bodo z Libijci o 30-milijonskem vložku v trgovski center pogovorjali sredi januarja. Kdaj bodo z državnim skladom Libyan Investment Authority podpisali pogodbo o dokapitalizaciji, za zdaj ni znano. Je pa Ogrin potrdil, da bodo s tem denarjem projekt finančno zaprli.

Predsednik vlade Borut Pahor je sicer že novembra lani od libijskega kolega Bagdadija al Mahmuda dobil potrditev investicije v Stožice. Kje se je potem zapletlo, ni znano, nekateri pa pravijo, da naj bi bil proti poslu ljubljanski župan Zoran Janković. Ta je na to odgovoril: “O morebitni dokapitalizaciji centra Stožice se Grep odloča samostojno.”

Ogrin še pravi, da so večini podizvajalcev že poplačali dolgove, a da se nekje zapleta pri razumevanju končnih obračunov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.