Z avtom treščil v avtobus in pobegnil, to je sledilo ...

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Včeraj okoli 15.00 se je na območju Dolenjskih Toplic zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena avtobus in osebni avto.
Oglej si celoten članek

Novomeški policisti so ugotovili, da je nesrečo povzročil voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen golf, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v zadnji del avtobusa.

55-letni voznik golfa je po nesreči pobegnil s kraja, vendar so ga policisti izsledili in prijeli na območju Semiča. Hudo poškodovanega 39-letnega potnika v njegovem vozilu in lažje poškodovano 48-letno potnico so reševalci oskrbeli in odpeljali v bolnišnico. V vozilu sta bila v času nesreče tudi dva otroka, ki nista bila poškodovana.

Policisti so še ugotovili, da povzročitelj nesreče nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem sta bili nameščeni različni registrski tablici, ki pripadata drugim vozilom.

Policisti nekatere okoliščine nesreče še preiskujejo in bodo zoper 55-letnika na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:32 8. Oktober 2024.

    Leon, to pri nas ne gre tako. Policija sicer ne sme voditi evidence o etični pripadnosti. Tudi sodnik ima navodila, …

  • 14:31 8. Oktober 2024.

    Brazilc, ki si dovoli vse in to brez posledic!!

  • 13:36 8. Oktober 2024.

    Prometna nesreča, voznik brez vozniškega, neregistriran avto,pobeg... Dosmrtna prepoved opravljanja in kazen 50.000€ plus stroški nesreče. V USA si tega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.