Vuvuzele polne marihuane

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Policija je v Peruju aretirala dve ženski, ki sta vuvuzele napolnili z marihuano.
Oglej si celoten članek

Vuvuzela, plastično trobilo, ki povzroča strašanski hrup, ni priljubljena le na afriških, temveč tudi na evropskih in južnoameriških tleh. Ljudje jih uporabljajo v različne namene, svetovni mediji pa poročajo o dveh ženskah, ki ju je policija aretirala v Limi, glavnem mestu Peruja.

Ženski sta namreč v vuvuzelah skrivali mamila ali natančneje marihuano, ki je bila namenjena za preprodajo. Policija je zasegla okoli sto majhnih paketkov, ki sta jih ženski natlačili v vuvuzele in jih prodajali kar pred neko lokalno šolo.

Za zdaj ni znano, kakšna kazen ju čaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.