Vrgel steklenico v glavo varnostnika

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Nada Černič Cvetanovski)
Romuna sta v Kranju poskušala nezakonito prodati motorno žago – naletela sta na policista. Ponoči so policisti posredovali pred lokalom, kjer je 21-letnik vrgel steklenico v glavo varnostnika.
Oglej si celoten članek

Včeraj sta državljana Romunije stanovalcu v Kranju v nakup ponujala motorno žago, za katero nista imela ustreznih dokumentov o lastništvu in dovoljenj za prodajo. Na njuno nesrečo sta naletela ravno na policista, ki ju je zadržal do prihoda službujočih policistov. Tržni inšpektor je Romunoma izdal globo.

V Škofji Loki v
napačno smer

Policisti PP Škofja Loka so včeraj pridržali 56-letnega voznika iz Škofje Loke, ki je zaradi nepravilne strani vožnje povzročil tudi prometno nesrečo z materialno škodo.

Zvečer je v Kranju prišlo do pretepa med 30-letnima Kranjčanom in Tržičanom. Slednji jo je odnesel z lažjimi poškodbami. Zoper Kranjčana bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo in ga pridržali.

Okoli 3.30 zjutraj so morali posredovati pred gostinskim lokalom v Kranju, kjer je bil poškodovan varnostnik. Izkazalo se je, da je 21-letni Kranjčan v glavo 29-letnega varnostnika vrgel steklenico, ker mu ni dovolil v gostinski lokal. Varnostnik je huje poškodovan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.