Tako mrzlo bo v ponedeljek zjutraj

Foto: Saša Despot Deževje.
Foto: Saša Despot Deževje.
Prebudili smo se v hladno in deževno nedeljo.
Oglej si celoten članek

Po daljšem sončnem obdobju se je v noči s sobote na nedeljo pooblačilo in po večini države je zjutraj padal dež, ki ga je prinesel vzhodni veter, navaja Agencija RS za okolje (ARSO).

V jutru so nastajale posamezne nevihte, na Primorskem je zapihala burja. V notranjosti države se bo v nedeljo ogrelo največ do 12 °C, ob morju do 15 °C. Popoldne se bo meja sneženja spustila do 1500 metrov nadmorske višine.

Nedeljski večer bo prinesel konec dežja, v noči na ponedeljek se bo zjasnilo, burja na Primorskem bo oslabela. Prvi delovni dan v tednu bodo najnižje jutranje temperature od 1 do 6, v alpskih dolinah malo pod 0 °C. Čez dan se bo v notranjosti ogrelo do 13 °C.

Foto: ARSO vremenska napoved 15102023

V torek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, po nižinah bo zjutraj megleno. V sredo bo pretežno oblačno, popoldne bo predvsem na zahodu rahlo deževalo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:10 15. Oktober 2023.

    Nosan, prognostik POPtv trdi, da po vsakem dežju posije sonce..In, prognostiku je treba verjet !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.