Vreme za vikend bo takšno, da ga morate nujno izkoristiti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastane lahko še kakšna ploha. Zapihal bo severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Jutri bo v zahodnih krajih deloma jasno, drugod pa zmerno do pretežno oblačno. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 4, ob morju 6, najvišje dnevne od 13 do 18 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo večinoma sončno in vse topleje.

Nad srednjo Evropo bo prevladoval vpliv območja visokega zračnega tlaka, ki bo le v torek prehodno oslabelo. V torek nas bo predvidoma prešla vremenska fronta.

V nedeljo in ponedeljek bo sončno in precej toplo vreme. V torek bo ob prehodu vremenske fronte nekaj dežja, predvidoma se bo tudi nekoliko ohladilo. Od srede do petka bo kot kaže večinoma suho vreme.

V krajih z majhno količino padavin je še vedno velika nevarnost požarov v naravnem okolju.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.