Vreme: To nas čaka v naslednjih dneh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, možne bodo posamezne kratkotrajne plohe, verjetnejše v vzhodni Sloveniji. Ponekod bo pihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20, na Primorskem do 22 °C.
Oglej si celoten članek

Jutranje plohe so ponekod dodatno osvežile jutro, v popoldanskih urah pa so še vedno možne v vzhodnejši polovici države. Trenutno se je oblačnost pretrgala, tako da lahko pričakujemo sončno vreme povsod po državi, pišejo vremenoslovci poratla neurje.si

Tudi jutrišnji dan po podoben, vendar brez lokalnih ploh. Dan se bo začel z meglenim in svežim jutrom, popoldne pa bo prevladovalo sončno vreme s temperaturami do 20 stopinj Celzija.

Nekaj več oblačnosti lahko po njihovem pričakujemo v sredo, ko bo prevladoval severovzhodnik. Na severovzhodu in severu države lahko nastane nekaj krajevnih ploh. Najvišje dnevne temperature bodo med 15 in 18 stopinj Celzija.

V četrtek lahko na severu še nastane kakšna ploha, prevladovalo bo sončno vreme, tako kot v petek.

V prihodnjih dnevih bomo deležni stabilnejšega vremena brez večjih padavin, val hladnejšega zraka ob Jadranu bo vztrajal kar nekaj dni. Nekaj padavin lahko pričakujemo v sredini drugega tedna, ko bo iz severa spet prodrl hladnejši zrak.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.