Vreme: Tako kaže za naslednji teden in začetek počitnic

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jutri se bo povsod razjasnilo, zjutraj bo ponekod megleno.
Oglej si celoten članek

"Ponoči se bo od vzhoda postopno jasnilo, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Bolj oblačno bo ostalo v zahodni polovici Slovenije. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Jutranje temperature bodo od 3 do 9, na Primorskem okoli 13 stopinj Celzija," napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje.

V nedeljo dopoldne se bo razjasnilo tudi v zahodnem delu Slovenije, nekoliko topleje bo. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 17, na Primorskem okoli 22 stopinj Celzija.

V ponedeljek in torek še kar jasno

V ponedeljek bo pretežno jasno. Jutro bo sveže in po nižinah megleno. V torek bo večji del dneva še dokaj jasno, le na zahodu bo nekaj več oblačnosti. V sredo bo pretežno oblačno, občasno bo ponekod možen rahel dež, saj bo naše kraje oplazila hladna fronta.

Težišče vremenskega dogajanja bo ostalo severno od nas, zato izrazitejše zamenjave zračne mase na našem območju ne bo, napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje.

Naslednji konec tedna kaže na dež

"V sredo bo ponekod prehodno možen rahel dež, nato bo spet suho do sobote. Padavine bodo postale spet verjetnejše ob koncu tedna, a napoved je precej nezanesljiva. Jutranje temperature bodo večinoma med 5 do 10, najvišje dnevne pa od 15 do 18, na Primorskem okoli 20 stopinj Celzija," napovedujejo. V soboto se sicer začnejo jesenske počitnice. 

Foto: Arso

Pogled na vremenska opozorila je pomirjujoč, razen rumenega opozorila zaradi vetra danes in jutri, do srede ni drugih opozoril, celotna Slovenija je zelena. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:37 19. Oktober 2024.

    Blokada? Še nič? Že prejemamo Raytheonove 'prognoze'?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.