Vreme: Približuje se nam nova fronta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Od zahoda nad naše kraje prihaja nova vremenska fronta. Takšno vreme lahko pričakujemo v naslednjih dneh.
Oglej si celoten članek

"Od zahoda se nam hitro približuje nova vremenska fronta, ki pa večje spremembe našim krajem ne bo prinesla. Rahle padavine se bodo danes od večera razširile proti vzhodu države. Večje količine padavin tokrat ne bo," pravijo pri Neurje.si.

Na jugu Italije bo v prihodnjih dneh nastal sekundaren ciklon, zaradi katerega bo ob koncu tedna z jugozahodnimi vetrovi nad naše kraje dotekalo več vlage. Glavnina padavin bo sicer zahodno od nas. 

xxx

Kakšne temperature lahko pričakujemo?

Jutri bo oblačno. Dopoldne bo ponekod občasno še rahlo deževalo. Ponekod na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 15 °C, na Primorskem do 22 °C. 

Tudi v petek bo oblačno z občasnih rahlim dežjem, ki bo verjetnejši v zahodni polovici države. V soboto bo ponekod na zahodu države še rahlo deževalo, medtem ko se bo na severovzhodu delno razjasnilo. Burja na Primorskem se bo nekoliko okrepila. 

V nedeljo bo precej jasno, le zjutraj bo v notranjosti države lahko še nekaj oblačnosti. V ponedeljek bo precej jasno, po nižinah bo zjutraj megla. Čez dan bo kar nekaj koprenaste oblačnosti. 

V sredo bo ponekod v notranjosti Slovenije lahko malo dežja, nato bo sledilo obdobje suhega vremena. Jutranje temperature bodo večinoma od 5 do 10 °C, dnevne okoli 15 ali malo čez, na Primoskem okoli 20 °C. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.