Vreme: Čaka nas prava vremenska mineštra

Foto: Profimedia vreme nevihta neurje oblaki dež Foto: Žurnal24 Oblaki
Najslabše bo v torek.
Oglej si celoten članek

"Ponoči se bo nekoliko pooblačilo. V ponedeljek bo spremenljivo oblačno. Popoldne bodo nastale posamezne plohe in tudi kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 °C," napovedujejo vremenoslovci agencije za okolje.

V torek bo zelo deževno. "V noči na torek in v torek bo večinoma oblačno s pogostim dežjem, tudi nevihtami. Možni bodo močnejši nalivi. Malo hladneje bo. V noči na sredo bo dež, razen na zahodu, ponehal," napovedujejo.

Sreda: odvisno, kje se doma

"V sredo bo v zahodnih in deloma severnih krajih pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, tudi s kakšno nevihto. Drugod bo dokaj sončno, popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte," so na agenciji za okolje zapisali v vremensko napoved.

Kako bo prihodnji konec tedna, je še negotovo. "V četrtek kaže na precej spremenljivo vreme s pogostimi plohami in nevihtami predvsem sredi dneva in popoldne. Nato naj bi se vreme postopno nekoliko stabiliziralo, a žal je to še nekoliko negotovo - lahko se zgodi, da bo še naprej spremenljivo, a z manj pogostimi popoldanskimi padavinami. Jutranje temperature bodo večinoma okoli 10, popoldanske pa med 20 in 25 °C," napovedujejo vremenoslovci.

dezurni@styria-media.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:01 20. Maj 2024.

    Grozno bo,zemlja se ohlaja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.