Sveža vremenska napoved: To nas čaka v naslednjih dneh!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Teden se je začel z lepim vremenom, ki pa ne bo konstantno. Vremenska napoved za prihodnje dni predvideva tudi nevihte. Preverite, kdaj od doma z dežnikom.
Oglej si celoten članek

Začetek delovnega tedna je olajšalo modro nebo, prijetne temperature so marsikomu dvignile razpoloženje. Toda že jutri bo, vsaj v nekaterih delih države, drugače.

Že v danes popoldne bo na zahodu Slovenije delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, tam lahko zvečer nastane kakšna kratkotrajna ploha ali nevihta, navaja Agencija RS za okolje (ARSO).

V pišu jugozahodnega vetra se bodo temperature danes povzpele vse tja do 24 stopinj Celzija.

Torek prinaša spremembe

Foto: Profimedia mavrica nebo oblaki

V drugi polovici noči na torek se bodo v zahodnih krajih bolj pogosto začele pojavljati krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nato širile proti vzhodu.

V torek bo vreme spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Predvsem zahodna polovica države bo deležna pogostejših ploh in neviht. Temperature bodo podobne kot v ponedeljek.

Sreda bo na vzhodu države v znamenju dokaj sončnega vremena, medtem ko bo na zahodu delno jasno z občasno povečano oblačnostjo in krajevnimi padavinami. 

V četrtek bo vreme podobno kot v sredo. Nebo bo za odtenek bolj oblačno, jugozahodni veter pa malce močnejši.

Za prihodnje dni ARSO ni izdal nobenega posebnega opozorila.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.