Vreme kot nalašč za na morje

Foto: Žurnal24 Morje se je v samo 24 urah ohladilo za 12 stopinj Celzija. (Foto: Suzana Kos)
V prihodnjih dneh se bomo naužili sonca, nekoliko slabše vreme bo le v soboto.
Oglej si celoten članek

''V soboto bo nekoliko slabše, temperature bodo v prihodnjih dneh okoli 27 stopinj Celzija, nekoliko manj v soboto,'' je za zurnal24.si dejal Brane Gregorčič iz Agencije RS za okolje (Arso).

Že danes bo pretežno jasno, najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27 stopinj Celzija. Jutri, ko se začenja podaljšan konec tedna, bo večinoma sončno, le proti večeru lahko nastanejo posamezne nevihte. V soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. V nedeljo pa se bomo znova veselili sončnega in toplega vremena.

''Na morju tudi v soboto ne bo padavin, če pa že, bodo zelo kratkotrajne, le kakšna ploha ali nevihta, druge dni v prihodnjem tednu pa bo kar sončno,'' je še povedal Gregorčič. Morje ima okoli 22 stopinj Celzija.
 
Če pa se odpravljate v gore, je sobota manj primerna izbira za odhod. ''Od nedelje naprej se vreme stabilizira in potem nekaj dni ne bo neviht. Za gore bo vreme tako bolj ugodno po nedelji, primerno pa bo tudi jutri,'' je še pojasnil Gregorčič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.