Voznik golfa oplazil otroka in odpeljal

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V naselju Kočna je voznik golfa v nedeljo z vzvratnim ogledalom oplazil otroka na kolesu, ki se je lažje poškodoval. Policija voznika poziva, da se javi na Policijski postaji (PP) Jesenice.
Oglej si celoten članek

Jeseniški policisti so v nedeljo ob 14. uri v naselju Kočna obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen otrok kolesar in neznani voznik osebnega avtomobila volkswagen golf serije III ali IV. Avtomobil je temno sive barve, registrske številke pa niso znane.

V prometni nesreči je bil otrok lažje telesno poškodovan. Prometna nesreča se je zgodila v neposredni bližini stanovanjske hiše Kočna 12/a. V kritičnem času je otrok vozil kolo po lokalni cesti v Kočni, in sicer iz smeri prostora za piknike nad naseljem Kočna po klancu navzdol skozi levi nepregledni ovinek proti križišču z regionalno cesto Lipce–Kočna. Voznik osebnega avtomobila je pripeljal v nasprotni smeri, so sporočili s policije.

Voznika pozivajo, da se javi

"Ob srečanju je kolesar z zapestjem leve roke oplazil levo vzvratno ogledalo osebnega avtomobila. Po prometni nesreči sta se oba udeleženca na kraju nesreče ustavila, izmenjala nekaj besed, potem pa oba kraj zapustila," so še sporočili s policije.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče neznanega voznika osebnega avtomobila zato naprošajo, da se javi ali pokliče na PP Jesenice (tel. št. 04 5813 800) ali na telefonsko številko 113.

"Prav tako naprošamo morebitne očividce opisane prometne nesreče, da se javijo na PP Jesenice ali pokličejo na že omenjeni telefonski številki," dodajajo na policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.