Voznica ni preživela

Foto: PGD Litija Prometna nesreča pri Litiji Foto: PGD Litija Prometna nesreča pri Litiji Foto: PGD Litija Prometna nesreča pri Litiji Foto: PGD Litija Prometna nesreča pri Litiji
Okoli 9.30 se je na zasavki zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 36-letnica.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na magistralni cesti Litija–Zagorje pri naselju Spodnji Log v občini Zagorje, udeležena pa sta bila dva avtomobila. Policija je ugotovila, da je 34-letnik iz okolice Zagorja ob Savi vozil osebni avtomobil znamke Opel Corsa v smeri proti Litiji. V naselju Spodnji Log je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil znamke Seat Leon, ki ga je takrat iz smeri Litije proti Zagorju ob Savi pravilno pripeljala 36-letnica iz okolice Trbovelj.

V prometni nesreči je 36-letnica utrpela tako hude telesne poškodbe, da je za posledicami le-teh na kraju prometne nesreče umrla. Štiriintridesetletnik je utrpel lažje telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalna sodnica in državni tožilec. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in aktivnostmi za razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Promet na glavni cesti Ljubljana–Zagorje ob Savi je bil na odseku Litija–Zagorje ob Savi med 9.30 in 13.30 popolnoma zaprt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:09 24. September 2011.

    in spet umrla oseba ko ni bila nič kriva .... :/ moški ki pa je povzročil prometno pa spet lažje …

  • 11:01 24. September 2011.

    Vožnja avtomobila ali motorja ni enaka igranju popularnih računalniških igric s tovrstno vsebino. Na koncu crasha ni možnosi "another life". …

  • 08:14 24. September 2011.

    Sem pričakoval naslov "NESREČO POVZROČIL VOZNIK OPLA!", ampak nevem zakaj ni...<br />Glede na to da v Sloveniji povzročajo nesreče le …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.