Voznica na kraju nesreče umrla

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V prometni nesreči, ki se je zgodila v torek popoldne, je umrla 41-letna voznica, tri osebe so bile poškodovane.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj po 15. uri na glavni cesti med Spodnjim Logom in Bregom pri Litiji. Voznica je vozila iz smeri Spodnjega Loga proti Bregu pri Litiji, ko je v desnem nepreglednem ovinku iz neznanega razloga zapeljala desno na bankino. Pri tem je vozilo trčilo v varnostno ograjo. Voznica je nato zavila levo na nasprotno vozišče, kjer je trčila v vozilo 50-letnega voznika, so za 24ur.com povedali na policiji. 

 Voznica je bila pri tem tako hudo poškodovana, da je na kraju nesreče umrla. V njenem avtomobilu sta bili 11-letna in 9-letna potnica, poroča omenjeni portal. Prva je utrpela hude telesne poškodbe, druga lažje. "Otroka sta bila odpeljana v UKC Ljubljana, življenje huje poškodovanega otroka pa po zadnjih podatkih ni več ogroženo," so sporočili s PU LJubljana .Lažje je bil poškodovan tudi 50-letni voznik drugega vozila. 

Preiskava dogodka še poteka.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:58 22. Maj 2024.

    Hudo. Uboga otroka sta izgubila mamo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.