Vlomil mu je v avtomobil

Foto: Žurnal24 (Foto: shutterstock)
Ker avtomobila ni zaklenil, ga je v njem pričakal vlomilec.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 20. ure je 33-letni moški na Ruški cesti v Mariboru pristopil do svojega osebnega avtomobila, ki ni bil zaklenjen. V avtomobilu je opazil neznanega moškega, ki je ob njegovem prihodu zbežal. Lastnik avtomobila je stekel za njim, neznanec pa se je obrnil in mu z izvijačem zagrozil, naj ga ne lovi, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

 

Ko se je lastnik vozila vrnil do avtomobila, je ugotovil, da mu je neznanec iz avtomobila odtujil denarnico z dokumenti in plačilnimi karticami ter gotovino, v vrednosti približno 120 evrov. Demontiral mu je tudi avtoradio, a ga je zaradi bega pustil v vozilu.

 

Storilca ujeli

Uro kasneje so policisti na Ulici Moše Pijada prijeli 35-letnega moškega iz Maribora, ki je ustrezal opisu storilca, in ga pridržali. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja roparske tatvine bodo zoper njega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.