Vlak trčil v 22-letno voznico

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Murska Sobota)
Nekaj minut po eni uri popoldne je na nezavarovanem prehodu čez železniško progo v Ključarovcih vlak trčil v 22-letno voznico osebnega vozila. Bila je lažje poškodovana.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz PU Murska Sobota, je 22-letna voznica osebnega avtomobila opel corsa peljala po lokalni cesti iz smeri Ključarovcev v smeri Križevec pri Ljutomeru.

Nesreča se je zgodila ravno v času, ko poteka preventivna akcija USTAVITE SE. VLAK SE NE MORE. Policija zato vnovič vse udeležence v cestnem prometu poziva k povečani pozornosti, pazljivosti in spoštovanju prometne signalizacije na nivojskih prehodih ceste čez železniško progo.

"Ko je pripeljala v bližino nezavarovanega prehoda ceste čez železniško progo v Ključarovcih, ki je označen z Andrejevim križem, ni ravnala  s potrebno previdnostjo, saj je zapeljala čez tire v trenutku, ko je z njene leve strani pripeljal tovorni vlak," so zapisali v murskosoboški PU.

Vlakovodja kljub zaviranju trčenja ni mogel preprečiti.  S sprednjim delom lokomotive je trčil v sprednji bočni del avtomobila. Avtomobil je od mesta  trčenja odbilo približno 20 metrov, kjer je obstal.

Voznica, ki je v prometni nesreči predvidoma lažje telesno poškodovana, je ostala na opazovanju v soboški bolnišnici. Skupna materialna škoda je po ocenah policistov dva tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.