Vlak povozil žensko

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Včeraj okrog 18. ure je v predoru Mekotnjak vlak do smrti povozil žensko, ki je ležala na tirih. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 18. ure je potniški vlak v železniškem predoru Mekotnjak povozil 27-letno žensko, ki je na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrla, so sporočili s PU Murska Sobota.

Takoj po prijavi so na kraj dogodka odšli policisti in ogledna skupina iz Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je strojevodja potniškega vlaka, ki je vozil na relaciji Ormož–Murska Sobota, v predoru na tirih opazil ležečega človeka. Kljub zaviranju mu ni uspelo ustaviti. Tako je trčil v 27-letnico, ki je zaradi telesnih poškodb na kraju nesreče umrla.

Tragični dogodek sta si ogledala preiskovalni sodnik in državni  tožilec. Odrejena je bila tudi sodna obdukcija, ki bo pokazala točen vzrok smrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.