Vlak povozil moškega

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Prečkal tire in umrl.
Oglej si celoten članek

Ob 19.45  na Rudniku v Ljubljani vlak do smrti povozil moškega, so zapisali na spletni strani uprave za zaščito in reševanje in dodali, da so gasilci GB Ljubljana zavarovali kraj in pomagali reševalcem. 

"Oseba je prečkala železniške tire v bližini naslova Dolenjska cesta 232 v trenutku, ko je iz smeri Ljubljane pripeljal vlak. Identiteta osebe še ni znana, policisti pa še opravljajo ogled kraja in zbirajo obvestila," je potrdila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko

Foto: Bralec Vlak povozil moškega

dežurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:10 10. Avgust 2016.

    Ali bo končno onim na vrhu kapnilo, da je treba ukiniti nivojska križanja cest in železnic in narediti mostove in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.