Vinjen hotel priti v sosedovo hišo

Foto: Žurnal24 Hrvaški policisti niso zasačili vlomilca, temveč vinjenega soseda. (Foto: Pixsel
Močno vinjeni Hrvat je zgrešil svojo hišo in se napotil k sosedu, vaščani pa so poklicali policijo, ker so mislili, da gre za vlomilca.
Oglej si celoten članek

Po prejetem klicu so se policisti odpeljali na kraj "zločina" in upali, da bodo storilca prijeli, kar so naposled tudi storili. Toda ni šlo za vlomilca, temveč za močno vinjenega 46-letnika, ki je zgrešil svojo hišo in poskušal priti v sosedovo, ker je mislil, da je njegova. Ker soseda v tem času ni bilo doma, so prebivalci vasi Donji Vidovec poklicali policijo.

Policisti so moškega našli ležati na sosedovi terasi, njegove roke so bile okrvavljene, steklo na vhodnih vratih pa razbito. Policisti so moškemu  izmerili kar 2,92 promila alkohola v krvi.

46-letnik je po streznitvi policistom povedal, da je spil večjo količino piva, vina in žganih pijač.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.