Video: V starem mestnem jedru izbruhnil večji požar

Foto: Občina Nova Gorica
Foto: Občina Nova Gorica
Hud požar v Ivačni Gorici.
Oglej si celoten članek

Občina Ivančna Gorica je na svojem Facebookovem profilu obvestila o hujšem požaru ostrešja v starem mestnem jedru Višnje Gore. 

Z obsežnim požarom, o katerem so jih obvestili okoli 18.ure, so se spopadla številna gasilska društva iz Občine Ivančna Gorica. Ker gre za zelo strnjeni in stari del mestnega jedra, obstaja nevarnost, da se ogenj razširi tudi na druga stanovanja, so zapisali. "Gasilcem delo dodatno otežuje močnejši veter." Po neuradnih informacijah portala Delenjska news so ognjeni zublji uničili najmanj tri hiše, tri družine so tako ostale brez domov. 

 Do 22. ure je bil požar že pogašen.

Vodja intervencije Slavko Zaletelj je v oddaji 24ur zvečer povedal, da trenutno poteka gašenje manjših žarišč požara in že delna sanacija požarišča, do jutra pa bodo nadzorovali pogorišče. Ljudje so se iz stanovanj rešili sami, je še povedal Zaletelj.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.