Veliko dela za svetnike

Foto: Žurnal24 Mariborski mestni svetniki bodo danes glasovali tudi o odloku za graditev žičniš
Mestni svet. Danes izredna seja. Kar 33 točk dnevnega reda.
Oglej si celoten članek

Na današnji izredni seji bodo svetniki obravnavali kar 33 točk. Med drugim bodo po skrajšanem postopku glasovali o sprejemu odloka za graditev obstoječih žičniških naprav za prevoz ljudi v občini.

Čeprav jih zdaj upravlja Športni center Maribor, ima ta zakonito podeljeno koncesijo le za naprave na Arehu, za druge pa koncesija v skladu z zakonom o žičniških napravah za prevoz oseb ni bila podeljena.

Občinska uprava predlaga še prodajo stavb, poslovnih prostorov in stanovanj, predvsem takšnih, ki so potrebni obnove ali pa za njihov najem ni zanimanja, v skupni vrednosti skoraj 1,2 milijona evrov.

Predlagajo tudi prodajo nekaterih občinskih stavbnih zemljišč v skupni vrednosti nekaj več kot 1,6 milijona evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.