Velika policijska akcija, na terenu 250 kriminalistov

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Policisti so razbili mednarodno kriminalno združbo, ki naj bi se ukvarjala s preprodajo drog.
Oglej si celoten članek

Na dvajsetih lokacijah po vsej Sloveniji potekajo hišne preiskave, rezultat obsežne in dolgotrajne akcije, s katero so policisti razbili mednarodno kriminalno združbo. Aktivnosti vodi Sektor kriminalistične policije mariborske policijske uprave v sodelovanju z Upravo kriminalistične policije pri Generalni policijski upravi in enotami drugih policijskih uprav.

"Mednarodno organizirana združba je osumljena kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. V zaključni akciji sodeluje približno 250 kriminalistov in policistov," je sporočila Anita Kovačič Čelofiga s PU Maribor. Prostost so doslej odvzeli 20 osumljencem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:45 1. Februar 2024.

    Tresla se je gora in rodila se bo miš.

  • 14:52 1. Februar 2024.

    To se vedno dogaja med aferami. Mafija nekoga žrtvuje, da imajo miličniki uspeh pred javnostjo.

  • 14:51 1. Februar 2024.

    A so pozaprli Ljubljanskega župana in njegovo tolpo, tožilce, sodnike.....???? seveda ne, spet nekaj mamilarskih tatičev, verjetno dogovorjeno z mamilarsko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.