Velik požar v Škofji Loki

Foto: PGD Škofja Loka Požar v stanovanjskem bloku Foto: PGD Škofja Loka Požar v stanovanjskem bloku Foto: PGD Škofja Loka Požar v stanovanjskem bloku Foto: PGD Škofja Loka Požar v stanovanjskem bloku Foto: PGD Škofja Loka Požar v stanovanjskem bloku
"Ob 5.55 je v Groharjevem naselju v Škofji Loki zagorelo v večstanovanjskem objektu," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.
Oglej si celoten članek

"Gorelo je celotno stanovanje v stanovanjskem bloku. Izvajala se je evakuacija in reševanje oseb iz objekta. Aktiviran je bil tudi poveljnik CZ Škofja Loka, v namen organizacije začasne namestitve za evakuirane," še poroča omenjeni portal.

Na intervencijo so poklicali gasilce PGD Škofja Loka, Stara Loka, Virmaše Sv. Duh, Gosteče, Trata in poklicne gasilce iz Kranja.

Policija je nekaj čez sedmo sporočila, da je požar pogašen. "Podatkov, da bi bil kdo poškodovan zaenkrat ni, je bila pa posameznikom nudena pomoč zaradi vdihavanja dima. Aktivnosti policije in interventnih služb na kraju še potekajo," so sporočili.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.