Velenje: Neverjetno, kaj so prodajali v trgovini

Foto: Profimedia
Velenjski policisti so v zadnjih dneh pridobili podatke o prodaji hladnega orožja, "bokserjev", v eni izmed trgovin na območju Velenja.
Oglej si celoten članek

V sodelovanju z inšpektorjem Inšpektorata Republike Slovenije za notranje zadeve so v trgovini opravili nadzor in zasegli 10 kovinskih bokserjev in štiri nože na preklop z vgrajenimi kovinskimi bokserji. Bokserje in nože so zasegli.

Foto: Policija Hladno orožje, ki ga je v trgovini zasegla policija

Zaradi kršitve določil Zakona o orožju (ZOro-1), bo IRSNZ uvedel ustrezen prekrškovni postopek zaradi prodaje prepovedanega hladnega orožja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:05 11. April 2023.

    Denar sveta vladar!!!!!

  • 06:59 11. April 2023.

    Zihr vaterpolisti!!!

  • 11:44 10. April 2023.

    ni orožje krivo za bedarije, ki jih nato naredijo lastniki teh zadev...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.