Večmilijonska naložba po fazah

Foto: Žurnal24 Mirnopeški župan Zvone Lah meni, da bi lahko gradnja šolskih objektov stekla še
Gradnja. Najprej osnovna šola in vrtec.
Oglej si celoten članek

Z ministrstvom za šolstvo in šport smo se dogovorili, da gremo v fazno gradnjo,” je o gradnji nove osnovne šole z vrtcem in športno dvorano, ki je ocenjena na 8,5 milijona evrov, pojasnil župan Zvone Lah. “Septembra moramo čim prej popraviti proračun z novimi dejstvi in investicijski program, pričakujemo pa tudi sklep ministrstva za financiranje in potem gremo v razpis,” je pristavil.

Odvisno od ponudb
V prvi fazi bodo zgradili šolo in vrtec, pri tem pa upajo na ugodne ponudbe za izvedbo naložbe. “Za tak znesek se zdaj pulijo praktično vsi gradbinci. A dokler ne bomo dobili ponudb od samih izvajalcev, je težko govoriti, kakšna bo cena naložbe. Računam, da ne bo presegla petih milijonov evrov,” je povedal in dodal, da bi lahko gradnja stekla letos, če bo vse potekalo po načrtu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.