Več ljudi še vedno v pridržanju

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Celjska in murskosoboška policijska uprava nadaljujeta preiskave v zvezi s sumi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Več oseb je še vedno v pridržanju.
Oglej si celoten članek

V hišnih preiskavah v Pomurju so v sredo pridržali pet oseb, ki so še v pridržanju. Celjski policisti in kriminalisti pa so v sredo pridržali 11 ljudi. Nekatere so policisti že izpustili. Podrobnosti o 50 hišnih preiskavah bodo znane jutri, ko jih bodo predstavili na tiskovni konferenci. 

V Pomurju so bile v sredo štiri hišne preiskave, da bi utemeljili sume kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Kriminalisti in policisti so pri tem pridržali pet oseb. Kot je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobota Suzana Rauš, je vseh pet oseb še v pridržanju.

Poleg murskosoboških policistov in kriminalistov so bili v sredo na terenu celjski policisti in kriminalisti, ki so skupaj s kolegi z drugih policijskih uprav v večjem delu države opravljali 46 hišnih preiskav. Pri tem so 11 osebam odvzeli prostost. Kot je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin, so jih nekaj že izpustili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.