Varuhinja svetuje v Slovenj Gradcu

Foto: Žurnal24 Čebašek Travnikova danes posluje v Slovenj Gradcu. (Foto: Žurnal24)
Varuhinja človekovih pravic Zdenka Čebašek - Travnik s sodelavci posluje v prostorih Mestne občine Slovenj Gradec.
Oglej si celoten članek

Poslovanje zunaj sedeža je namenjeno vsem, ki ne morejo priti v Ljubljano. Na pogovor z varuhinjo in njenimi sodelavci so se lahko do vključno petka prijavili vsi, ki menijo, da so jim kršene njihove pravice oziroma bi jim lahko varuhinja človekovih pravic v okviru svojih pristojnosti kakor koli pomagala.

Kot so za zurnal24.si povedali na Uradu varuhinje človekovih pravic se je na pogovor prijavilo osem oseb.

Varuhinja se je na Koroškem nazadnje mudila maja lani, ko je poslovala v Črni na Koroškem. Takrat so ji Korošci večinoma predstavili težave, povezane z okoljem in prostorom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.