Policisti potrkali pri 46-letniku, na vrtu odkrili izkopan bunker, v njem pa ...

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
46-letniku so v hišni preiskavi našli še konopljino smolo in druge predmete.
Oglej si celoten članek

Mariborski kriminalisti so v torek prijeli 46-letnega moškega, ki ga utemeljeno sumijo proizvodnje in preprodaje drog. V hišni preiskavi na njegovem domu v okolici Maribora so našli kilogram in pol konoplje in okoli deset mililitrov konopljine smole ter predmete, namenjene pakiranju in preprodaji mamil, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Kot so ob tem dodali, so v neposredni bližini stanovanjske hiše našli v zemljo izkopan prirejen prostor za gojenje konoplje, v katerem je osumljeni imel posajeno 301 sadiko konoplje. Ob tem so še ugotovili, da je imel elektriko v "zemljanko" nezakonito priklopljeno na bližnjo elektro omarico, s čimer je zagrešil tudi kaznivo dejanje tatvine.

Po zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca vložili kazensko ovadbo. Za proizvodnjo in preprodajo drog mu grozi od enega do deset let, za tatvino pa do tri leta zapora.

Foto: PU Maribor Konoplja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 15:18 23. Junij 2022.

    Temu se reče pravi bunker... v njem lahko preživiš nuklearno zimo... chill man :)

  • 14:32 23. Junij 2022.

    Že eden ni dobil plačano, veliko jih ve da je možno kupiti od policistov kanabis ki so ga zasegli.

  • 13:54 23. Junij 2022.

    Koristi konoplje so tako na široko koristni,da če še tako policaji trudijo ne bodo nikoli iztrebili tega.Konec koncev tudi sami …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.