V zadnjem trenutku iz avta rešili žensko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kakšno srečo je imela gospa, ki je ostala v avtu, ko ga je zalila voda!
Oglej si celoten članek

"Gospa je kričala iz avta na pomoč in mi smo hitro ukrepali, saj smo ugotovili, da gasilci ne morejo do nas," razlaga Jasmin Bajrektarević, eden od rešiteljev ženske, ki je ostala v avtu, ko je voda zalila cesto Mežica - Prevalje in Holmec - Prevalje. 

Žensko je deroča voda zajela na Poljani, k sreči pa sta bila v bližini plezalca, poroča portal Koroška čveka. "Gospo smo hvala bogu iz avta rešili z vrvjo, ker sva bila po naključju v bližini dva plezalca in sva imela opremo v avtu. Gospa je na varnem, presrečna, da je preživela to grozo," razlaga Bajrektarević, ki je posnel tudi video. 


Fotografija je simbolna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:51 4. Avgust 2023.

    in zakaj ni ven lezla? se ji je rit zagozdila? fak glup folk.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.