V slovenskem morju se še kopajo

Foto: Suzana Kos Poznooktobrsko kopanje v Piranu Foto: Suzana Kos Poznooktobrsko kopanje v Piranu Foto: Suzana Kos Poznooktobrsko kopanje v Piranu Foto: Suzana Kos Poznooktobrsko kopanje v Piranu Foto: Suzana Kos Poznooktobrsko kopanje v Piranu
V Piranu pa tudi drugod se je v morju danes namakalo kar nekaj pogumnežev. Številni nedeljo izkoristili za skok na Obalo.
Oglej si celoten članek

Naše morje ima danes približno 20 stopinj, kljub temu se je našlo nekaj ljudi, ki so skočili v vodo. Domačini pravijo, da se ne spomnijo, kdaj se je v drugi polovici oktobra nazadnje namakalo toliko ljudi.

Na topel nedeljski dan so se sicer iz notranjosti države proti morju odpravili številni enodnevni izletniki, tako da so parkirišča in bari na Obali precej polni. Je pa bilo danes voznikom v nasprotju z sobotnim dnem prizaneseno z daljšim čakanjem v kolonah, saj je promet proti obali kljub delom pri Vrhniki in še na nekaterih drugih odsekih Primorske avtoceste potekal tekoče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.